Adidas historie

*Vår historie begynner med toalettet og erobrer verden. Mellom disse punktene scorer vi høyt, og det er noen ganger vanskelig å oppnå vårt mål. Vi gjør vårt beste. Vi har perfeksjonert og vokst. Se fremover, husk alltid hvor vi kommer fra.

*Tidlige år fra 1900 til 1949

Hver stor historie har en begynnelse. Dette begynner i en liten by i Bayern, Tyskland. Etter at morenes første skritt hadde vasket kjøkkenet, registrerte Adi Dassler "Gebrüder Dassler Schuhfabrik" i 1924 og begynte å gi sine idrettsutøvere det beste utstyret. I 1928 var Lena Radek og 1936 Jesse Owens gullmedalje den første milepælen - begynnelsen av vår historie.

*1972 - Bli en sann multiplex sportsekspert i 1978

Fra Herzog Olah til verden: De tre stripene har de siste tre årene utvidet seg til mer og mer sport. Dette gjenspeiles i det store spekteret av idrettsutøvere som tror at Adidas har gjort dem bedre, og at utendørs atleten Reinhold Messner klatrer fjellet på Adidas sko og gymnast Nadia Comaneci, perfekt 10 og gjentatt.

*Den nye eieren av giganten sov i 1993

Robert Louis Dreyfus. Det er nesten umulig for den nye administrerende direktør å fullføre oppgaven. Han og hans partner Christian Tures forstår at den nesten konkursen Adidas trenger en ny retning. Han forvandlet den sovende giganten fra salg til et markedsføringsdrevet selskap og førte Adidas tilbake på vei til vekst.

*Nytt århundre i det nye århundre, Ny divisjon

Med begynnelsen av det nye århundre har Adidas igjen omformet dette spillet. I tillegg til atletisk ytelse, er Adidas det første produktet i bransjen for å starte en ny livsstil, med fokus på sports-stil streetwear.

*Finne et nytt lag

Hvordan blir du bedre når du allerede er god? Du fortsetter å trene. Eller jobbe med noen som kan supplere deg og dine sterke sider.

*I 2011 kjøpte Adidas

utendørseksperten Five Ten. TaylorMade ble først et golffirma Ashworth i 2009 og ble deretter et golfutstyrsselskap Adams Golf tre år senere, noe som gjør selskapet sterkere i fremtiden.

*Opprett ny i 2015

I mars 2015 foreslo selskapet neste femårs strategiske forretningsplan. 'Create new' er en strategi og holdning som fører Adidas til fremtiden. Selskapet jobber hardt hver dag for å inspirere og hjelpe folk til å bruke idrettens kraft i livet. Denne strategien oversetter atletisk til streetwear og mote fordi sport er en holdning og en livsstil. Alt selskapet gjør er forankret i sport. Ved å skape nye merkevarer er merkene nærmere forbrukere enn noen gang før. For å nå dette målet fokuserer planen på tre strategiske alternativer:

Hastighet: Vær det første virkelig raske sportsfirmaet - Rask møte forbrukerbehov og raskt ta interne beslutninger.

By: New York, Los Angeles, Shanghai, Tokyo, London og Paris, er det seks store byer kan utvikle sinnet, markedsandel og trender aksje. Åpen kildekode: være den første til å invitere utøvere, forbrukere og samarbeidspartnere til å delta i idrettsmerket selskap.

*Fokus på viktige evner i 2017

Med salget av sin merkevare CCM hockey og golf merkevare Taylormade, Adams Golf og Ashworth, selskapet ytterligere sin "skape nye" strategiske bidrag, og fokusere på sine kjerne klær og sko merker adidas og Reebok og en stor konkurranseevne.